15 tammikuuta, 2017

Talvikuvia.

Viikolla riehuneen tuulen jälkeen on ollut taas tosi kiva talvikeli.
Vähän lunta ja pieni pakkanen. Vielä pysyy jotenkin kengättömän ponin kanssa tiellä jne.


Tänä viikonloppuna kävin liikuttamassa oripoikia.
Jummi oli viimeksi, kun sillä juoksua ajoin todella nahkea ja takoi. Kamala kolina vain kuului, joten päätin lykätä sen kävelykuurille. Ajelen sillä raskailla käyntiä ja katsotaan sitä ravia sitten myöhemmin.

Onneksi meillä on talven ajan lupa ajella naapurin isolla sänkipellolla, jossa on vähän mäkeäkin. Siinä se kunto varmaan mukavasti kohoaa, varsinkin, jos saadaan vielä lisää lunta.


Meillä on omalla pellolla pieni suikale sänkkärinä EU-tukien takia.
Hyödynsin sitä tänään ja ajoin ponilla 40min ohjasajoa. Mulle tuli hiki! Ensi kerralla en laita sekä toppahaalaria että -takkia. :D
Täytyy mennä merkitsemään siihen sellainen ratsastuskentän kokoinen alue ja ruveta harjoittelemaan voltteja jms. Poni on niin kovin huono volttamaan, mutta pysähtyminen ja peruutuskin luonasivat hienosti.


Katselin nimittäin helppoa ohjasajo-ohjelmaa vähän sillä silmällä, että josko me siitä Roopen kanssa selvittäisiin... Oon jo muutaman vuoden haikaillut ohjasajoon osallistumista, mutta pitää varmaan ensin vähän harjoitella. (Vaikkakin vain huonot harjoittelee... ;D)
Ehkä hölkkälenkit myös allekirjoittaneelle eivät olisi pahitteeksi, näyttää olevan aika paljon ravia siinä ohjelmassa....


Kuvituksena kuvat, joita tänään pitkästä aikaa otin.
Koirat niin nauttivat lumisista keleistä. :)

Huomaatteko jo, miten päivät ovat pidempiä?
Tai sitten minä vain olen hullu / kuvittelen niin.
Kevät tulee. ♥ Ja koska Roope tiputtaa jo talvikarvaa, niin sen on pakko olla niin.

Mahtavaa kohta alkavaa uutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti