09 heinäkuuta, 2013

Näyttelytunnelmia.

Sunnuntaina ajelimme Kokemäelle.

Huomaa uusi riimu. :)
Sanoin heti, kun saimme ponin alas kopista, että laitan sen takaisin ja lähdetään kotiin, poni on NIIN LIHAVA, en kehtaa näyttää sitä kenellekkään.

Lämmiteltiin vähän, Roope oli ihan innoissaan, hyppi pystyyn ja laukkaili, oli taas niin miesten mies että. ;)

Matkalla kehään, tässä kuvassa on jotenkin kiva tunnelma
Meidän kehästä oli jäänyt yksi pois, joten meitä oli sitten vain neljä. Roope oli ainoa vaalea, muut olivat niin tummia.
Poni ei olisi taas millään seissyt ja korjasin sen kerran pyöräyttämällä, peruuttamalla kun ei saa korjata, vaikka sitäkin joskus näkee. Käynti oli hidas, ravissa sain onneksi hoputettua sen edes vähän parempaan päin. Harmittaa, kun sillä on kiva ravi, mutta lyhyellä matkalla ei pääse oikein vauhtiin.

"Seiso nyt..."
Tälläinen käynti on meidän pallovatsalla.

Siinä sitten mentiin loppukierrosta porukalla, tuomari otti meidät ensimmäiseksi. "Sitten voittaja tähän", komensi sihteeri. What!? Miksi MEIDÄT siihen käskettiin..? Kiitos vain kilpakumppanille, joka ohjeisti meidät vielä kunniakierrokselle, olin kyllä niin pihalla kuin lumiukko, en ole ennen luokkavoittajaa esittänyt.

Hyvin hämmentyneenä kunniakierroksella.

 Meidän pikku heinävatsa tosiaan sai porukan ainoan kakkosen ja oli luokkavoittaja. Vau.

Kakkosen takia emme päässeet Ch-orin valintaan, emmekä olisi kyllä niille komeille oreille pärjännytkään.
Luulin, ettei meillä ole kakkosen takia asiaa BIS-kehään, mutta sinne olisimme saaneet mennä, huomasin asian, kun selasin käsiohjelmaa kotimatkalla... Hups. No, olin luokkavoitosta niin järkyttynyt, ettei sitä kaikkea huomaa.

Nyt vähän kutkuttelisi lähteä Loimaalle vuoden viimeisiin, sinne ehtii vielä ilmoittautua.

Varsan kanssa ollaan vähän harjailtu, riimu menee päähän normaalisti ja tallin sillasta mennään ulos ja sisälle, kuin vanha tekijä. Tänään laitetaan ne varmaan laitumeen, katsotaan millainen riemu siitä repeää, kun tilaa on enemmän. ;)
Jännityksellä odotetaan myös, että meneekö nimiehdotus läpi.

Minä lähden nyt aidalle, palailen varmaan myöhemmin viikolla.



2 kommenttia:

  1. Onnea Roopen luokkavoitosta ja erityisesti Kuulan varsasta. :) Kirjoittelehan kuulumisia, pitkästä pitkästä aikaa olisi kyllä kiva treffatakin jossain. Näkeekö sua kunkkareissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :)
      Olisi kyllä kiva nähdä, suunnitelmissa olisi tulla Kuopioon, mutta ei olla vielä lyöty mitään lukkoon. Ilmoittelen kyllä, jos ollaan tulossa.

      Poista